Kinderen van de voormalige kinderopvang De Tjalk hebben hun plek in De Drakenboot aan de Markeweg 2 al gevonden. De komst van de buitenschoolse opvang laat vanwege corona nog op zich wachten. Dat gebeurt rond Pasen volgend jaar, na de verbouwing.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen van de voormalige kinderopvang De Tjalk hebben hun plek in De Drakenboot aan de Markeweg 2 al gevonden. De komst van de buitenschoolse opvang laat vanwege corona nog op zich wachten. Dat gebeurt rond Pasen volgend jaar, na de verbouwing. © Jolien Bleijleven

Opvang kinderen in oude school Losser vertraagd door coronacrisis

LOSSER - De verbouw van de vroegere basisschool De Marke in Losser tot locatie voor buitenschoolse kinderopvang (BSO) is vertraagd. „De gesprekken met de bestaande huurders duurden langer dan verwacht en vervolgens gooide corona roet in het eten”, vat Mirjam Swagerman, manager kinderopvang bij Columbus Junior, de oorzaak daarvan samen.

 1. Groepsaccommodaties in Twente zitten in gevarenzone: Branchevereniging wil noodfonds
  PREMIUM

  Groepsac­com­mo­da­ties in Twente zitten in gevarenzo­ne: Branchever­e­ni­ging wil noodfonds

  LOSSER - Groepsaccommodaties dreigen het loodje te leggen. De eigenaren vallen buiten alle steunmaatregelen die er in tijden van corona zijn voor ondernemers. „We mogen open zijn, maar in feite zijn we gesloten”, zegt Daisy van der Aa van ’t Borghuis in Losser. Branchevereniging Hiswa/Recron luidt daarom de noodklok en vraagt om een noodfonds met minstens 25 tot 30 miljoen euro.
 1. #HéScheids: De opvallendste vrije trappen in het amateurvoetbal
  Play

  #HéScheids: De opvallend­ste vrije trappen in het amateur­voet­bal

 2. Op de natuurijsbaan in Winterswijk kan al geschaatst worden
  Play

  Op de natuurijs­baan in Winters­wijk kan al geschaatst worden

Oldenzaal e.o.