Bruisend Overdinkel komt met een film over het smokkelverleden van het dorp. Een interview met Dick Grovenstein (links) . Robert Bos is de voorzitter van Bruisend Overdinkel. Beiden staan naast de grens (de sloot) aan de Nederlandse kant.
Volledig scherm
PREMIUM
Bruisend Overdinkel komt met een film over het smokkelverleden van het dorp. Een interview met Dick Grovenstein (links) . Robert Bos is de voorzitter van Bruisend Overdinkel. Beiden staan naast de grens (de sloot) aan de Nederlandse kant. © FRANS NIKKELS

Overdinkel krijgt ‘Smokkelfilm’: ‘Voorlopig nog geen grote première’

OVERDINKEL - Er bestond al een film over het smokkelverleden van Overdinkel. Maar die was oud, zwart-wit en niet heel toonbaar meer. Tijd voor een nieuwe, dacht het bestuur van Bruisend Overdinkel. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, gaat Smokkelfilm in première.

 1. Duitse winkels mogen open van de rechter, regering reageert meteen met nieuwe maatregel

  Duitse winkels mogen open van de rechter, regering reageert meteen met nieuwe maatregel

  MÜNSTER – De rechtbank in Münster heeft maandagochtend met onmiddellijke ingang de maatregelen tegen de detailhandel in de deelstaat Noordrijn-Westfalen geschrapt. Volgens de rechters is de maatregel in strijd met het gelijkheidsbeginsel. De regering van de deelstaat in Düsseldorf heeft daar meteen op gereageerd door een nieuwe maatregel aan te nemen, waardoor de regels voor beperkte openstelling voor alle winkels gelijk zijn.
 1. Gerrit is de oudste boswachter van Nederland en gaat door
  Play

  Gerrit is de oudste boswachter van Nederland en gaat door

 2. 'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'
  Play

  'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'

Oldenzaal e.o.