Volledig scherm
Modeshow Losser tijdens de Boerenmarkt © Wigger Mode Losser

Paasmodeshow en Boerenmarkt in Losser

LOSSER - In het centrum van Losser wordt paaszaterdag de Paasmodeshow met de Boerenmarkt gehouden. De traditionele voorjaarsmodeshow van de Losserse winkeliers is in de Brinkstraat, Raadhuisstraat en op de Brink.

De zaterdagse Boerenmarkt begint om 10.00 uur rond het Teylersplein en in de Brinkstraat. De markt is eenmalig niet op de laatste zaterdag van de maand, maar speciaal een week vervroegd vanwege Pasen en biedt de gehele dag een keur aan streekproducten.

Om 12.30 uur begint in de Brinkstraat de eerste modeshow op de catwalk van de Losserse modezaken en de ondernemers met modeaccessoires, hairstyling en beauty. De tientallen mannequins, dressmen en kindermodellen zijn van de deelnemers Menger Modes, Leads, Nikki, Wigger-Mode, Cheyy, Shoeby, Nicole Bodyfashion, Byoutiek, 2BLeaf, Hofland, Cleemy, Go Beauty, Pearl en Senequir. Om 14.00 uur is de tweede show in de Raadhuisstraat en om 15.30 uur de afsluitende finaleshow op de Brink. Gedurende alle shows is er muziek en gedurende de gehele dag zijn de terrassen van de horeca open.

Oldenzaal e.o.

Poll

Bezoekers dupe van conflict rond rode Brueghelmunt

Bezoekers dupe van conflict rond rode Brueghelmunt

  • Schandalig dat Lossernaren met de gebakken peren zitten (49%)
  • Domme pech, moet je maar niet zoveel munten inslaan (27%)
  • Afschaffen die munt en gewoon mobiel betalen (24%)
71 stemmen