Marco Bergsma voor het parochiehuis en de hervormde kerk in Overdinkel. De aannemer geniet ervan om van een bijzonder pand weer iets moois te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco Bergsma voor het parochiehuis en de hervormde kerk in Overdinkel. De aannemer geniet ervan om van een bijzonder pand weer iets moois te maken. © Robin Hilberink

Parochiehuis in Overdinkel krijgt nieuwe bestemming, dat is aan Marco Bergsma wel besteed

OVERDINKEL - Oog voor bouwkundige details en een passie voor het terugbouwen naar hoe het ooit was. Eerder al transformeerde Marco Bergsma de voormalige Zoekerschool in Overdinkel tot zijn bedrijfspand. Zijn huidige project is het 113 jaar oude parochiehuis met de naastgelegen kerk.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Oldenzaal e.o.