Volledig scherm
De organisatoren van de Pasar Malam in Losser: Vlnr Herman Poorthuis, Jane Bouche en Ronny van Sark. © Annina Romita

Pasar Malam in tuin in Losser

LOSSER - In de tuin en op het terras van grand-café Smit aan de Brinkstraat in Losser wordt zondag een Pasar Malam gehouden.

Dat betekent dat er diverse stands zijn met Indische lekkernijen. Ook zij er allerlei producten te koop die op de een of andere manier verbonden zijn aan Nederlands-Indië. Verder is er veel muziek. De tuin bij Smit wordt helemaal in tropische sferen gebracht met palmbomen en kleurrijke slingers.

Het is de derde keer dat de Pasar Malam in Losser wordt gehouden.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.