Volledig scherm
PREMIUM
De bouw lag een tijdje stil bij de villa aan de Gildehauserweg maar inmiddels wordt er weer gewerkt. © Carlo ter Ellen DTCT

'Poppenkast' om villa in aanbouw in gemeente Losser

Acht weken lag de bouw aan de villa stil en verbeurde Losser een dwangsom van 50.000 euro. Aannemer Gerritsen spreekt van een poppenkast. Vandaag praten opdrachtgever en gemeente verder.

Keramische bouwblokken en stalen constructiebalken, omringd door steigers. Verder is de bouw aan de Gildehauserweg nog niet. Toch verraden de contouren al dat aan de rand van het dorp een indrukwekkende villa verrijst. Sinds anderhalve week wordt er weer gewerkt, na twee maanden gedoe.

  1. Vroemmm, Losser toont lef met  eigen Formule 1 Dag
    PREMIUM
    Column

    Vroemmm, Losser toont lef met eigen Formule 1 Dag

    Sterke zet van de Losserse ondernemers, om begin mei aan te haken bij de terugkeer van het Formule 1-circus in Nederland. Op het moment dat Max Verstappen en al zijn collega’s in de kwalificatieraces tussen de duinen van Zandvoort proberen zo’n gunstig mogelijke startpositie te krijgen voor de race van de volgende dag, staat ook het centrum van het Dinkeldorp in het teken van de Tarzanbocht, pitsstops en rondetijden.

Oldenzaal e.o.