De Losserse hoogheden
Volledig scherm
De Losserse hoogheden © Abbink Fotografie

Prins Bob Volmer aan het roer in Losser

LOSSER - Prins Bob Volmer is dit jaar de Prins van Losser. Aan zijn zijde staan de adjudanten Denniël Reuvers en Nick Behrens. Hofchauffeuse Daniek Reimer completeert de Losserse hoogheden.

Bob Volmer (45) is carnaval met de paplepel ingegoten, als zoon van de oud-voorzitter van carnavalsvereniging de Oelewappers uit Oldenzaal. Hij is getrouwd met Edith Engelbertink. Samen hebben ze twee kinderen. 

Volmer is onder meer oud-voorzitter van de overkoepelende carnavalsvereniging Gaffel Aöskes. In 2012 was hij adjudant van de Bosdûvelkes aan de zijde van zijn zwager Graaf Louis I, een jaar later was hij weer adjudant toen van Prins Denniël I van Losser, nu adjudant. In het dagelijkse leven is Volmer eindverantwoordelijk bij Autoschade en Autohopper (Autoverhuur) Albert Kip in Oldenzaal. 

Adjudant Denniël (43) is geboren en woonachtig in Overdinkel. Hij woont samen met Nancy en hun twee kinderen. Reuvers is eigenaar van Auto Reuvers aan de Enschedesestraat in Losser.

Adjudant Nick Behrens (31) is geboren en getogen Overdinkelnaar. Hij woont samen met zijn vriendin Marleen Haulo in Losser. Hij runt servicebedrijf, FES, Food Equipment Service.  In 2014 was hij adjudant van Jongerenprins Marlon bij JKL waarvan hij ook enkele jaren voorzitter was. 

Hofchauffeuse Daniek Reimer (25) woont samen met Tom van der Pluijm. In het dagelijkse leven werkt ze als secretaresse bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie in Almelo. Daniek is actief bij de Martini Kerlkes

Oldenzaal e.o.