Thomas Wessel ziet hoe de brandweer het pand inspecteert. De witte rook blijkt waterdamp.
Volledig scherm
Thomas Wessel ziet hoe de brandweer het pand inspecteert. De witte rook blijkt waterdamp. © News United / Dennis Nengerman

Rook bij Auto Wessel in De Lutte gelukkig niet van brand, maar waterdamp gescheurde compressor

DE LUTTE - De brandweer kreeg woensdag in de vroege ochtend een melding binnen van brand bij Autobedrijf Wessel in De Lutte. Er was geen vuur, maar het pand aan de Dorpstraat 58 stond wel vol rook. Witte rook, van waterdamp.

  1. Verdwijnt het Bevrijdingsgevoel van 5 mei stiekem in Noordoost-Twente en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Verdwijnt het Bevrij­dings­ge­voel van 5 mei stiekem in Noord­oost-Twen­te en welk lot hangt vv Oldenzaal boven het hoofd?

    OLDENZAAL - Lijkt dat maar zo of verliest de Nationale Bevrijdingsdag in Noordoost-Twente steeds meer aan betekenis? Gelet op de wijze waarop 5 mei dit jaar vrijwel geruisloos voorbij ging aan Oldenzaal, Losser en Dinkelland zou je het bijna gaan denken. Natuurlijk, de nationale driekleur wapperde op tal van plekken, maar daar bleef het ook zo’n beetje bij. Wat verder opviel deze week: de bliksemtrip van De Avonturier naar Oekraïne, de onzekerheid over het voortbestaan van vv Oldenzaal en de sportieve ambities in Losser.

Oldenzaal e.o.