Nu buurman Verhaag (rechts op de foto) de toegang heeft versperd tot het achterliggende perceel aan de Bekspringweg is het voor de eigenaresse van die grond (de familie Brookhuis) lastig om gehoor te geven aan de oproep van de gemeente Losser. Die heeft bepaald dat illegale schuren en een caravanstalling dienen te worden verwijderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu buurman Verhaag (rechts op de foto) de toegang heeft versperd tot het achterliggende perceel aan de Bekspringweg is het voor de eigenaresse van die grond (de familie Brookhuis) lastig om gehoor te geven aan de oproep van de gemeente Losser. Die heeft bepaald dat illegale schuren en een caravanstalling dienen te worden verwijderd. © Robin Hilberink

Slepende burenruzie aan Bekspringweg in De Lutte: Hoe schoon je je perceel op als je er niet mag komen?

DE LUTTE/OLDENZAAL - De noaberschap is momenteel ver te zoeken aan de Bekspringweg. Na een verzoek tot handhaving door de familie Verhaag, vanwege illegale situaties op het aangrenzende perceel van de familie Brookhuis, lopen de emoties hoog op. Een juridische strijd tussen ‘David en Goliath’ op de grens van Losser en Oldenzaal.   

  1. Ouders houden gehandicapte zoon in beweging via stichting
    Play

    Ouders houden gehandicap­te zoon in beweging via stichting

  2. Groep-Van Haga: we moeten terug naar het oude normaal
    Play

    Groep-Van Haga: we moeten terug naar het oude normaal

Oldenzaal e.o.