Stef Boers uit Losser is in januari 2023 begonnen met zijn Missie Koffie. Als barista komt hij met zijn bakfiets langs op verschillende locaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Stef Boers uit Losser is in januari 2023 begonnen met zijn Missie Koffie. Als barista komt hij met zijn bakfiets langs op verschillende locaties. © Charissa van Willigen

Stef Boers (40) uit Losser rijdt niet alleen op vrachtwagen, maar ook op barista-bakfiets door Twente: 'Dat is Missie Koffie!’

In het dagelijks leven werkt hij als vrachtwagenchauffeur. Maar sinds januari 2023 gaat Stef Boers (40) uit Losser in zijn vrije tijd als barista op pad. Dat doet hij op volledig eigen wijze, met… een omgebouwde bakfiets. „Je moet speciaal zijn.”

  1. Auto’s total loss, zand vliegt in het rond: autorodeo Penninkskotten levert prachtige plaatjes op
    Met foto's

    Auto’s total loss, zand vliegt in het rond: autorodeo Penninks­kot­ten levert prachtige plaatjes op

    Het begint een goede traditie te worden, de autorodeo tijdens de Pinksterfeesten Penninkskotten in Enschede (op het randje van Losser). Ook deze zondag leverde het een aantal hele mooie plaatjes op. Op een goede baan werden er de nodige rondjes gereden en het zand vloog in het rond. Lang niet iedereen haalde de finish, maar voor de bezoekers - die massaal langs de kant van de baan stonden - maakte ook dat het een evenement om met volle teugen van te genieten. En het zonnetje, die hielp natuurlijk ook goed mee.
    Losser