TT-2020-001993
DE LUTTE - Wethouder Jaimi van Essen (links) en Benny Visschedijk van stichting Dorpsbelangen De Lutte in de Dorpstraat. 
EDITIE: OLDENZAAL
FOTO: Emiel Muijderman EVM20200416
Volledig scherm
TT-2020-001993 DE LUTTE - Wethouder Jaimi van Essen (links) en Benny Visschedijk van stichting Dorpsbelangen De Lutte in de Dorpstraat. EDITIE: OLDENZAAL FOTO: Emiel Muijderman EVM20200416 © Emiel Muijderman

Stortbui kwam net iets te vroeg voor riool in De Lutte

DE LUTTE Geen overstromingen meer. Dat is één van de belangrijkste doelen bij de opknap van het centrum van De Lutte. Maar de miljoenenklus is nog niet klaar. Zo kon enkele weken geleden een flinke hoosbui weer de putdeksels uit de Dorpsstraat lichten en het water in de winkels laten stromen. De gemeente Losser laat de aannemer versneld maatregelen nemen.

  1. Kaart: bekijk hier het aantal coronabesmettingen per gemeente in deze regio

    Kaart: bekijk hier het aantal coronabe­smet­tin­gen per gemeente in deze regio

    ENSCHEDE - In de regio Twente zijn de afgelopen twee weken 12 mensen positief getest op Covid-19. Zo blijkt uit cijfers van het RIVM. In de Achterhoekse gemeente Oost-Gelre werd eveneens iemand positief bevonden, wat het totaal in het verspreidingsgebied van deze krant brengt op 13 nieuwe coronagevallen in de afgelopen twee weken. Landelijk gezien kwamen er de afgelopen week 1329 besmettingen bij, opnieuw een flinke stijging.

Oldenzaal e.o.