Volledig scherm
De jubilarissen bij AJc'96 met in het midden vorzitter Robert de Vries. © AJc'96

Succesvol jaar Losserse voetbalvereniging AJc‘96

LOSSER - Het gaat goed met de Losserse voetbalvereniging AJc’96. Dat bleek uit de afgelopen donderdag gehouden algemene ledenvergadering.

 De club presenteerde gezonde cijfers en kon terugkijken op verschillende hoogtepunten tijdens het bijna afgelopen jaar, zoals het kampioenschap van het eerste elftal, de nieuwe tenues wordt de kantine beetje bij beetje opgeknapt. Mogelijk volgen nog dit jaar investeringen in duurzaamheid.

Voorzitter Robert de Vries; we zijn tevreden met de resultaten. „Financieel staan we er goed voor. De begroting is netjes gehaald en ook het lopende seizoen loopt vooralsnog naar verwachting. Naar het einde van het jaar toe richten we ons vooral op de verdere verbeteringen in de kantine en investeringen in duurzaamheid.”

De club richt zich komend jaar nadrukkelijk op duurzaamheid. „Dat betekent dat we serieus kijken naar zonnepanelen op de daken, maar ook naar LED-verlichting langs de velden. De benodigde investeringen lijken we bij elkaar te krijgen, de opbrengsten zullen al snel zichtbaar worden”, aldus De Vries.

Daarnaast werd bekend gemaakt dat de club een jubileumcommissie in het leven heeft geroepen die het 25-jarig jubileum in 2021 gaat organiseren.

AJc‘96 nam afscheid van Paolo Oddo, jarenlang actief geweest in verschillende functies binnen de club. In de laatste jaren had Paolo plaats in het hoofdbestuur. Hij werd door voorzitter Robert de Vries uitgebreid in het zonnetje gezet.Ook werden vijf jubilarissen in het zonnetje gezet waaronder Bennie Berendsen die al 70 jaar lid is en ook nog steeds langs de lijn te vinden is als het eerste elftal speelt.

De jubilarissen zijn: 25 jaar lid: Harrie Kroep, 40 jaar lid: Frank Vije, Roland Scheffer, Michel Scheer, 70 jaar lid: Bennie Berendsen.

Oldenzaal e.o.