Volledig scherm

SV De Lutte wint 3e Regiotoernooi in Losser

LOSSER - Het derde Regiotoernooi van de KVV Losser is dit weekend gewonnen door SV De Lutte. De ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Robin Klijnstra bleef in vier wedstrijden ongeslagen en verzamelde daarmee de meeste punten.

Vrijdag wonnen de Luttenaren van LSV en werd in een pittig duel gelijkgespeeld tegen de thuisploeg. Zondag werden de punten gedeeld met Sportlust Glanerbrug en werd een nipte 1-0 zege geboekt op Avanti-Wilskracht. Met acht punten bleven de Luttenaren de nummer twee (SC Overdinkel) een punt voor in het eindklassement.
Het Regiotoernooi is een echt voorbereidingstoernooi. Veel teams spelen er de eerste wedstrijden van het seizoen. Volgens Nike Loohuis (trainer KVV Losser) is dat ook nog terug te zien aan het spel. De vele derby’s zorgden ervoor dat er geen sprake was van gezapig zomeravondvoetbal. Daarvoor stond er, zoals in de broederstrijd tussen KVV Losser en buurman AJC ’96 (2-2) vaak ook teveel prestige op het spel.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.