Uitslaande schuurbrand in Losser onder controle

Video | UpdateLOSSER - Een schuur heeft zaterdagavond vlam gevat in Losser. Het vuur is inmiddels ook overgeslagen naar de woning. Omdat er gasflessen in de schuur lagen, was de omgeving van de Neercasselstraat enige tijd afgezet.

De oorzaak van de brand is een explosie van een fietsaccu. De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle, maar de bewoners kunnen vannacht naar verwachting niet terug. Bij de brand raakte niemand gewond.

Volledig scherm
© Lisse Bezemer
Volledig scherm
© News United / Dennis Bakker
 1. Bij een Knarrenhof kijken ze vast niet wie beste een banaan kan pellen
  PREMIUM
  COLUMN

  Bij een Knarrenhof kijken ze vast niet wie beste een banaan kan pellen

  Het idee van een Knarrenhof slaat aan in Noordoost-Twente. Oldenzaal is al een tijdje bezig met het realiseren van een woonhofje voor ouderen en in De Lutte hebben ze er ook wel oren naar. Een hofje waar senioren elkaar af en toe een handje helpen en samen leuke dingen kunnen doen. Maar je komt niet zomaar in zo’n hofje terecht. Nee, je moet wel eerst even in gesprek met Stichting Knarrenhof, om te kijken of je er wel past.
 2. Zonnige begrotingen in gemeenten Losser en Dinkelland
  PREMIUM

  Zonnige begrotin­gen in gemeenten Losser en Dinkelland

  LOSSER/DENEKAMP - Na Oldenzaal, afgelopen maandag, hebben ook de gemeenteraden van Losser en Dinkelland (allebei dinsdag) ingestemd met de gemeentebegroting. En net als in Oldenzaal gebeurde dat in Losser en Denekamp met algemene stemmen. Vreemd was dat niet, de economie draait als een tierelier en dat heeft ook positieve gevolgen voor de begrotingen van de gemeenten. Er hoefden geen pijnlijke keuzes gemaakt te worden voor een sluitende begroting en er is (genoeg) geld om te investeren.

Oldenzaal e.o.