Alfons uit het Broek, Martin Oldenhof, Sjoerd Ribberink, Martin Westerik en Anouk Veldscholten (vanaf links) voor de stallen aan de Puttenpostweg. Daar komen in het voorjaar zonnepanelen op te liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Alfons uit het Broek, Martin Oldenhof, Sjoerd Ribberink, Martin Westerik en Anouk Veldscholten (vanaf links) voor de stallen aan de Puttenpostweg. Daar komen in het voorjaar zonnepanelen op te liggen. © Robin Hilberink

Van boerderij tot energiefabriek: boer wordt groener en groener

LOSSER - Wil Nederland de klimaatdoelstellingen van Parijs halen, dan kan het niet om de landbouw heen. Want daar liggen de daken voor zonnepanelen, is mest een duurzame energiebron en er is plek voor (kleine) windmolens. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Oldenzaal e.o.