Langs de Drielandweg ligt nu een zonneveld met ruim 60.000 panelen. In het verlengde daarvan wil Kronos nog een veld met 58.000 zonnepanelen aanleggen. De aanvraag ligt bij de gemeente Losser.
Volledig scherm
PREMIUM
Langs de Drielandweg ligt nu een zonneveld met ruim 60.000 panelen. In het verlengde daarvan wil Kronos nog een veld met 58.000 zonnepanelen aanleggen. De aanvraag ligt bij de gemeente Losser. © Frans Nikkels Fotografie

Verdubbeling zonnepark in Overdinkel: ‘Dorpsraad hoopt snel het beloofde geld te zien’

Nu het Duitse bedrijf Kronos Solar Projects het zonnepark aan de Drielandweg in Overdinkel wil verdubbelen, wil de dorpsraad snel duidelijkheid over ‘de lusten’ van de eerste fase. „Ons is 16.000 euro per jaar beloofd.”

  1. Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken
    PREMIUM

    Alles gaat voorbij dus ook de tijd dat je gratis naar de Boeskool-artiesten in Oldenzaal kon kijken

    OLDENZAAL - Het zal even wennen zijn voor de Oldenzalers en alle andere trouwe bezoekers. Maar voor het eerst in het ruim 50-jarig bestaan van de Boeskool is Lös wordt er dit jaar entree gevraagd bij dit evenement. Volgens de organisatoren van ‘Summer in the City’ is dat pure noodzaak om van dit nieuwe onderdeel een succesnummer te kunnen maken. De vraag is niet alleen hoe deze kleine cultuurshock half augustus uitpakt tijdens de langverwachte gouden editie van het zomerfeest, maar ook of dit feestje op de Ganzenmarkt gevolgen heeft voor de drukte op de Groote Markt.

Oldenzaal e.o.