Volledig scherm
© Gijs Huiskes/News United

Vrachtauto verliest slachtafval en blokkeert rijbaan in Beuningen

BEUNINGEN - Een vrachtwagen is aan het begin van de dinsdagmiddag slachtafval verloren op de Denekamperstraat in Beuningen. De weg is voorlopig in beide kanten afgesloten wegens opruimwerkzaamheden.

Hoe het kon gebeuren dat de vrachtwagen de lading verloor is nog onduidelijk. De weg ligt momenteel vol met afval uit het voertuig. De brandweer Denekamp is aanwezig om de ontstane rommel op te ruimen en schoon te maken.

Het verkeer wordt via Rossum en Beuningen omgeleid.

Volledig scherm
© Alphons Weierink
  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.