Volledig scherm
© Carlo ter Ellen DTCT

Wilmersberg in De Lutte in race voor prestigieuze Dutch Hotel Award

DE LUTTE - Hotel De Wilmersberg in De Lutte is in de race voor de prestigieuze Dutch Hotel Award. Samen met Hotel Bilderberg Vaalsbroek in Vaals en het Kruisherenhotel in Maastricht staat het Lutter hotel in de finale van de landelijke wedstrijd.

De Dutch Hotel Award is een onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier heeft gemanifesteerd. Donderdag 1 juni brengt een achtkoppige jury een bezoek brengt aan De Wilmersberg. De eigenaren van het hotel in De Lutte hebben dan twee uur de tijd om de jury door het hotel rond te leiden en te laten zien hoe zij te werk gaan.

Met de kwalificatie voor de finale heeft De Wilmerberg al gerenommeerde hotels als het Paleishotel in Den Haag, Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam en Pincoffs in Rotterdam achter zich.

  1. Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    Janice Meerenburgh hoogste nieuwkomer bij VVD

    LOSSER - Met enkele zeer opmerkelijke keuzes heeft de VVD haar verkiezingslijst vastgesteld. Janice Meerenburgh (38) , die sinds enkele maanden lid is van de VVD, is de hoogste nieuwkomer op de derde plaats. Oud-CDA-er Gerald Aveskamp staat zesde op de lijst en het huidige raadslid Ron de Leeuw komt niet verder dan de zevende plaats. Harry Heegen voert de lijst aan. De commissieleden Nick Visschedijk (2e), Hans Hanterink (4) en Ilona van Dijk (5) houden ook uitzicht op een raadszetel. De VVD gaat uit van drie raadszetels en hoopt zelfs op vier. Harry Heegen: „Ons motto is 'met opgestroopte mouwen' en dat doen we met doeners. Commissieleden zijn beloond voor hun harde werk.”

Oldenzaal e.o.