Supporters op het veld van ADO Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters op het veld van ADO Den Haag. © Pro Shots / Mischa Keemink

ADO lijnrecht tegenover supporters over rellen bij stadion: mailverkeer brengt relatie tot kookpunt

De supporters van ADO Den Haag en de directie van de Haagse club, in de persoon van Edwin Reijntjes, staan lijnrecht tegenover elkaar. Aanleiding zijn de rellen rondom het duel met Excelsior. De supporters wijzen qua ‘schuld’ naar Reijntjes en ADO, die op hun beurt terugwijzen naar de supporters.

 1. Maarten Stekelenburg denkt twintig jaar na debuut bij Ajax nog niet aan stoppen: ‘Ik ga nog lekker door’

  Maarten Stekelen­burg denkt twintig jaar na debuut bij Ajax nog niet aan stoppen: ‘Ik ga nog lekker door’

  Ajax-doelman Maarten Stekelenburg denkt precies twintig jaar na zijn debuut bij de Amsterdammers nog altijd niet aan stoppen. ,,Zolang ik fit blijf, de club tevreden is en ik plezier heb, ga ik lekker door”, zegt de 39-jarige keeper in een speciaal interview op de website van de landskampioen. Hij verlengde deze zomer zijn contract in Amsterdam tot halverwege volgend jaar.
 2. Onrust rond stadion ADO na dramatische promotiewedstrijd: agenten gewond na ‘fors geweld’, meerdere aanhoudingen
  Play
  met video

  Onrust rond stadion ADO na dramati­sche promotie­wed­strijd: agenten gewond na ‘fors geweld’, meerdere aanhoudin­gen

  Bij het stadion van ADO Den Haag zijn zondagavond rellen uitgebroken na het mislopen van promotie tegen Excelsior. Supporters bekogelden de politie met bakstenen en andere voorwerpen, staken vuurwerk af en rukten borden uit de grond. De Mobiele Eenheid (ME) voerde charges uit en hield meerdere relschoppers aan. De politie spreekt van ‘fors geweld’ waarbij voor zover bekend vier agenten gewond zijn geraakt.