Volledig scherm
Hirving Lozano. © BSR Agency

Blessure Lozano lijkt mee te vallen

De blessure die Hirving Lozano zondag in de thuiswedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag (3-1) opliep, lijkt mee te vallen. Dat zei trainer Mark van Bommel na afloop.

Volledig scherm
Hirving Lozano. © BSR Agency

Lozano blesseerde zich aan het begin van de tweede helft aan zijn voet toen hij werd geblokt bij een schot op doel. Met een van pijn vertrokken gezicht ging Lozano strompelend van het veld. Maandag moet blijken wat de precieze schade is, maar Van Bommel gaat er vanuit dat het meevalt.

Lozano liep eind april in de uitwedstrijd tegen Willem II een knieblessure op. In de loop van de voorbereiding op dit seizoen sloot hij weer bij de selectie aan. Het is nog onduidelijk of Lozano bij PSV blijft. De Mexicaan staat al een tijdje in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.