Vivianne Miedema beschrijft in haar column haar liefde voor Feyenoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Vivianne Miedema beschrijft in haar column haar liefde voor Feyenoord. © ANP

Column Vivianne Miedema | Zo veel succes van Feyenoord heb ik in mijn leven nog niet meegemaakt

De liefde voor Feyenoord zit diep bij columniste Vivianne Miedema, die al uitkijkt naar de eerste landstitel sinds 2017. ,,Maar ik hoor niet bij de groep mensen die nu extra trots is op Feyenoord. Supporter ben je ook in slechte tijden, zo veel succes heb ik mijn leven nog niet meegemaakt.”

 1. Pierre van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbericht: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’
  PREMIUM

  Pierre van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbe­richt: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’

  Pierre van Hooijdonk heeft een excuusmail ontvangen van degene die een racistisch bericht over hem op Instagram heeft gepost. Die had hij naar SC Heerenveen gestuurd, die de mail bij de oud-voetballer heeft bezorgd. ,,Maar dat vind ik te makkelijk. Dit is mosterd na de maaltijd, en ook vanachter het toetsenbord. Als je een vent bent, stap dan in de auto en kom naar me toe.”
  Breda
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.