Volledig scherm
PREMIUM
Sydney van Hooijdonk juicht na een goal namens NAC in de voorbereiding. © BSR Agency

Favorieten in overvloed in Keuken Kampioen Divisie

VoorbeschouwingEen week nadat de eredivisie van start is gegaan, wordt vanavond ook in de eerste divisie afgetrapt. Spanning is op voorhand verzekerd met ‘grote namen’ als De Graafschap, Cambuur, NAC, NEC, Excelsior en Go Ahead Eagles die met elkaar om het kampioenschap zullen strijden. Een vooruitblik op een kakelvers seizoen.

De favoriet

Tja, heeft u even? Net als afgelopen seizoen krioelt het van de gerenommeerde ploegen in de eerste divisie. Wat te denken van De Graafschap, afgelopen voorjaar uit de eredivisie geknikkerd door Sparta? Of van NAC, dat per se in één seizoen terug wil naar het hoogste niveau. Hetzelfde geldt voor Excelsior. En ook bij Go Ahead Eagles, Cambuur, Roda JC en NEC snakken ze naar een rentree in de schijnwerpers van het Nederlandse voetbal. Favorieten in overvloed, kortom.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.