Feyenoord woest na niet gegeven strafschop tegen FC Twente: ‘Dit is onacceptabel’

Feyenoord hield vanmiddag een punt over aan de enerverende topper tegen FC Twente (1-1), maar volgens Arne Slot had zijn ploeg met drie punten moeten vertrekken uit Enschede. De trainer vond het onbegrijpelijk dat scheidsrechter Allard Lindhout niet naar de stip wees toen Twente-aanvoerder Robin Pröpper in de slotfase hands maakte in het strafschopgebied.

4 reacties

 • cees jansen

  2 maanden geleden
  Ik draag als inwoner van Twente, Fc Twente een warm hart toe, maar deze beslissing om geen penalty te geven aan Feyenoord is extreem bizar en dat kan dan niet teruggedraaid worden...Er gebeurt natuurlijk van alles in het voetbal, maar wat als Feyenoord op 1 punt na geen kampioen wordt?? AJAX is al zo vaak op deze manier "lucky" geweest, maar nu is Feyenoord echt bestolen.
 • Frans Rientjes

  2 maanden geleden
  Die Slot kan wel boos zijn, vergeet blijkbaar gemakshalve de uitslag van Feijenoord Twente, al had Twente honderd goals gemaakt, waren die allemaal afgekeurd.
 • Haina van Buiten

  2 maanden geleden
  Waar was de reactie over de onterechte rode kaart bij NEC
 • A Post

  2 maanden geleden
  Laten we dan maar terug kijken naar Ik woensdagavond bij vitesse de ene keer zit het mee de andere keer zit het tegen stoppen met janken en op naar de volgende ik heb in iedergeval genoten van de wedstrijd.