Volledig scherm
© AD Sportwereld

Heracles domineert Elftal van de Week

Heracles is de hofleverancier van het Elftal van de Week. De ploeg uit Almelo, die zaterdag met 1-0 van Ajax won, is met vier spelers vertegenwoordigd in het sterrenteam van speelronde 21.

De Heraclieden Maximilian Rossmann (8) en Jesper Drost (8) kregen afgelopen weekeind het hoogste cijfer, maar ook hun ploeggenoten Brandley Kuwas (7,5) en Mohommed Osman (7,5) werden gekozen. Opvallend genoeg komen de overige spelers van zeven verschillende clubs. 

Van de traditionele top-3 haalde alleen Angelino het Elftal van de Week. De linksback van PSV kreeg een 7 voor zijn optreden tegen FC Utrecht. 

  1. Willem van Hanegem-special

    Willem van Hanegem-special

    Feyenoord-legende Willem van Hanegem wordt woensdag 75 jaar. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.