Klaas Jan Huntelaar en Dusan Tadic
Volledig scherm
Klaas Jan Huntelaar en Dusan Tadic © BSR Agency

Huntelaar: We zijn gewoon kampioen hoor

Op bijna 36-jarige leeftijd staat Klaas-Jan Huntelaar voor een primeur. Als er geen heel gekke dingen gebeuren is hij woensdag eindelijk eens een keer landskampioen.

 1. Van den Brom krijgt gedroomde afscheid

  Van den Brom krijgt gedroomde afscheid

  John van den Brom kreeg in zijn lange periode als trainer van AZ vaak te horen dat het hem met zijn elftal maar niet lukte te winnen van een topclub. In zijn vijfde en laatste seizoen bewees de Amersfoorter, die naar FC Utrecht vertrekt, alsnog het tegendeel. Na de thuiszege op Ajax (1-0) halverwege maart, versloegen de Alkmaarders zondag PSV met dezelfde cijfers. AZ is daardoor zeker van de vierde plaats en een plek in de voorronde van de Europa League.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?