Supporters van Feyenoord vieren de overwinning tijdens de play-offs finale Conference League wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Kuip op 23 mei 2021 in Rotterdam, Nederland.
Volledig scherm
Supporters van Feyenoord vieren de overwinning tijdens de play-offs finale Conference League wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Kuip op 23 mei 2021 in Rotterdam, Nederland. © ANP

Kabinet overweegt stadions vanaf 30 juni weer volledig open te stellen voor publiek

Het gaat zo goed met de coronacijfers dat het kabinet overweegt om de stadions tijdens professionele sportwedstrijden per 30 juni weer volledig open te stellen voor publiek. Dat is vrijdagmiddag bekend geworden tijdens de wekelijkse persconferentie. 

  1. Eerste trainingen en trainingskampen: bekijk hier wanneer jouw favoriete club weer begint
    Seizoen 2021/2022

    Eerste trainingen en trainings­kam­pen: bekijk hier wanneer jouw favoriete club weer begint

    Terwijl het EK nog in volle gang is, bereiden de eredivisieclubs zich langzaam maar zeker voor op het nieuwe seizoen. Feyenoord, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, Sparta Rotterdam, RKC en Vitesse zijn al begonnen terwijl de spelers van Fortuna Sittard pas op 1 juli worden verwacht op het trainingsveld. Bekijk hieronder wanneer de eredivisieclubs starten met trainen én wanneer de clubs op trainingskamp gaan.