ANP
Volledig scherm
© ANP
AZ AZ
2
EINDE
1
Fortuna Sittard FOR
 • 41' Goal Vangelis Pavlidis
 • 51' Goal Jesper Karlsson
 • Zian Flemming Goal 9'

Matig AZ na inhaalzege op Fortuna Sittard weer in linkerrijtje

Een matig AZ heeft de inhaalwedstrijd tegen Fortuna Sittard weten te winnen. In de tweede helft was een schot van afstand van Jesper Karlsson voldoende voor de overwinning (2-1)

 1. Trainingskamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzichtig’

  Trainings­kamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzich­tig’

  AZ was de enige Nederlandse club die het wintertrainingskamp in het buitenland voltooide tijdens de winterstop en dat heeft de club corona-technisch in elk geval goed gedaan. Waar clubs als Ajax en PSV halsoverkop het trainingskamp beëindigden en er bij het team van Jong AZ dat in Nederland achterbleef juist een uitbraak plaatsvond, blijft de A-selectie voor het grootste deel voorlopig gevrijwaard van het virus. ,,Dat is het voordeel van de bubbel geweest”, zei trainer Pascal Jansen.
 2. Stadswandelingen voor voetbalfans: Bij stadscafé Blij in Zwolle vond in ‘69 een emotionele vergadering plaats

  Stadswande­lin­gen voor voetbal­fans: Bij stadscafé Blij in Zwolle vond in ‘69 een emotionele vergade­ring plaats

  De stadions zijn leeg maar voetbalfans kunnen hun hart ophalen door een stadswandeling te maken in hun favoriete voetbalstad. Op die manier kunnen fans, de historie, bijzondere locaties, anekdotes en de voetbalcultuur van Nederland ontdekken. In Zwolle maken ze momenteel een zwaar seizoen door in de eredivisie maar ooit scheen de zon er en werd gefeest in het Wezenlandenpark.