Hans van Breukelen belde deze week met seizoenkaarthouders van PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Breukelen belde deze week met seizoenkaarthouders van PSV. © BSR Agency

Ook Hans van Breukelen helpt PSV: ‘Deze situatie kunnen we alleen samen overwinnen’

,,Bedankt voor uw steun”, zei Hans van Breukelen afgelopen week regelmatig tegen PSV-supporters. Ook de oud-kampioen helpt zijn club in deze fase door te bellen met seizoenkaarthouders.

Wie een seizoenkaart van PSV heeft, maakte afgelopen week kans om hem ‘gewoon’ aan de telefoon te krijgen. Samen met onder anderen Berry van Aerle, Theo Lucius en Ruud van Nistelrooij hielp oud-doelman Hans van Breukelen (63) zijn club door supporters op te bellen om hen te bedanken dat ze geen compensatie hoefden voor gemiste thuiswedstrijden. ,,Dat deed ik samen met negen andere ex-voetbalcollega’s. We hebben een lijst van mensen gekregen die we mochten bellen en hopen dat ze PSV blijven steunen”, zegt de PSV-coryfee, die alweer een jaar terug is in zijn tweede periode als toezichthouder bij de club. ,,Het werd gewaardeerd, was mijn inschatting.”

  1. De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitterende foto's

    De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitteren­de foto's

    PSV maakte gisteren bekend dat Ibrahim Afellay vertrekt uit Eindhoven. De 34-jarige Utrechter maakte het afgelopen seizoen zijn rentree, na jaren vol blessureleed. Hij bleef het afgelopen voetbaljaar steken op slechts drie competitiewedstrijden. Afellay denkt dat zijn loopbaan er nog niet op zit en onderzoekt de komende weken of hij bij een andere club aan de slag moet gaan of dreigt het einde van een mooie carrière, die hem via PSV langs FC Barcelona, Olympiakos, Schalke 04, Stoke City en 53 interlands voor Oranje voerde? Een loopbaan in 14 fraaie foto's.