Ophef over kapsels: dit is waarom Ajacieden goal vierden met knipbeurt

VideoAjax-aanvallers Quincy Promes en Zakaria Labyad hebben voor veel verontwaardiging gezorgd bij voetbalfans. Nadat Labyad de 0-1 had gemaakt in de bekerwedstrijd tegen AZ, vierde hij dat met Promes. De Oranje-international deed daarbij alsof hij het kapsel van Labyad even aan het bijwerken was.

  1. Belangenorganisatie vraagt KNVB om duidelijkheid: ‘Veel spelers uit lagere teams zullen stoppen’
    'Geen perspectief'

    Belangenor­ga­ni­sa­tie vraagt KNVB om duidelijk­heid: ‘Veel spelers uit lagere teams zullen stoppen’

    De KNVB zou er verstandig aan doen alvast een routekaart voor volgend seizoen te maken. Dat zegt Ben van Olffen, voorzitter van de Belangenorganisatie Amateurvoetbalverenigingen (BAV), een dag nadat bekend werd dat de competities in de hoogste categorieën vanwege het coronavirus niet meer worden uitgespeeld. ,,Wie zegt mij dat we op 1 september weer kunnen beginnen? Misschien wordt het wel 1 november. Niemand weet het.”
  2. Podcast | ‘Bij Feyenoord raakt het ballonnetje simpelweg een keer leeg’

    Podcast | ‘Bij Feyenoord raakt het ballonne­tje simpelweg een keer leeg’

    Ajax, PSV en AZ wonnen afgelopen weekeinde hun duels, terwijl Feyenoord punten liet liggen bij FC Twente. Maar er gebeurde wel meer in Rotterdam: een uitschakeling in de beker, een loonoffer voor de spelers. Ondertussen husselde PSV-trainer Roger Schmidt weer eens met zijn opstelling voor het duel met Vitesse. En Ajax... Dat kende eigenlijk een zorgeloos weekend. Johan Inan, Maarten Wijffels en Mikos Gouka spreken met presentator Etienne Verhoeff over de voorbije voetbalweek in Nederland.
  1. Prachtassist de Jong op Messi helpt Barcelona aan overwinning
    Play

    Prachtas­sist de Jong op Messi helpt Barcelona aan overwin­ning

  2. Samenvatting | FC Groningen - Feyenoord
    PREMIUM
    VIDEO

    Samenvat­ting | FC Groningen - Feyenoord

    24 februari