Robin Pröpper tijdens het duel met VVV-Venlo.
Volledig scherm
Robin Pröpper tijdens het duel met VVV-Venlo. © BSR Agency

Pröpper weken uit de roulatie vanwege kijkoperatie

Robin Pröpper staat enkele weken buitenspel vanwege een pijnlijke linkerknie. De aanvoerder van Heracles Almelo ondergaat vandaag een kijkoperatie. 

Dat meldt zijn club op de website. ,,Eigenlijk speel ik al een tijdje met klachten", zegt Pröpper. ,,Het is dezelfde knie van de gescheurde kruisband, maar verschillende scans hebben aangetoond dat die band gewoon goed is. De knie wordt regelmatig dik en dat kan ook zomaar weer over zijn of de kop opsteken.”

Om alle onzekerheid weg te nemen en de knie schoon te maken wordt in zijn knie gekeken. ,,Vanwege mijn schorsing is dit een geschikt moment. Hopelijk valt het mee en kan ik over enkele weken op het veld staan.”

  1. Podcast | ‘Als eredivisie sta je voor gek door gebrek aan eenheid’

    Podcast | ‘Als eredivisie sta je voor gek door gebrek aan eenheid’

    Er gebeurt zoveel in voetballand, dat het tijd is om het terugblikken even vooruit te schuiven en een blik op de actualiteit te werpen. In deze AD Voetbalpodcast hebben Ajax-watcher Freek Jansen, PSV-watcher Maarten Wijffels en Feyenoord-watcher Mikos Gouka het onder leiding van Hidde van Warmerdam over het gebrek aan eenheid in de Eredivisie, de verschillende meningen over doorspelen of niet, de situatie in de Premier League en Duitsland als gidsland.