Mart van den Heuvel op de schouders bij Pablo Rosario en Bart Ramselaar, na de titel van 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Mart van den Heuvel op de schouders bij Pablo Rosario en Bart Ramselaar, na de titel van 2018. © BSR Agency

PSV-icoon Mart van den Heuvel doet stapje terug: ‘Geen dag met tegenzin bij PSV gewerkt’

40 jaar trouwe dienstHij liet sterren stralen en kon ze daarna weer laten landen. Na meer dan veertig jaar zet Mart van den Heuvel (66) een stapje terug bij PSV.

Eén man zat tussen 21 augustus 1988 en 1 maart 2020 bij elke wedstrijd van PSV altijd op de bank naast de trainers. In 31 jaar en 7 maanden ontbrak voormalig verzorger en huidig teammanager Mart van den Heuvel (66) als staflid nooit of te nimmer bij een (oefen)duel dat PSV waar ter wereld ook speelde. Het moet wel bijna een wereldrecord zijn. Een PSV-record is het zeker en waarschijnlijk wordt het ook nooit meer verbroken. Met alleen al alle eredivisieduels (1.078 stuks) in die periode zijn ruim 67 dagen achtereen (!) te vullen.

  1. De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitterende foto's

    De loopbaan van ‘Ibi’ Afellay in 14 schitteren­de foto's

    PSV maakte gisteren bekend dat Ibrahim Afellay vertrekt uit Eindhoven. De 34-jarige Utrechter maakte het afgelopen seizoen zijn rentree, na jaren vol blessureleed. Hij bleef het afgelopen voetbaljaar steken op slechts drie competitiewedstrijden. Afellay denkt dat zijn loopbaan er nog niet op zit en onderzoekt de komende weken of hij bij een andere club aan de slag moet gaan of dreigt het einde van een mooie carrière, die hem via PSV langs FC Barcelona, Olympiakos, Schalke 04, Stoke City en 53 interlands voor Oranje voerde? Een loopbaan in 14 fraaie foto's.