Michiel Kramer.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Kramer. © RKC Waalwijk

RKC-spits Kramer: ‘Als ik elke keer dat iemand kroket tegen me zei een euro had gehad, was ik nu miljonair geweest’

Van het imago ‘bad boy’ komt hij nooit meer af. Dat heeft nieuwe RKC-spits Michiel Kramer (32) al lang geaccepteerd. Wat hij in Waalwijk wel graag wil: het voetbalplezier terugvinden. ,,Dat ben ik in het laatste jaar bij ADO volledig kwijtgeraakt. Ik heb zelfs een paar keer overwogen te stoppen.”

 1. Georginio Wijnaldum na buikgriepklachten bij Oranje: ‘Ik dacht dat het ging om een grap’
  Met video

  Georginio Wijnaldum na buikgriep­klach­ten bij Oranje: ‘Ik dacht dat het ging om een grap’

  Georginio Wijnaldum had aanvankelijk het idee dat hij in de maling werd genomen toen hij hoorde van de buikgriepklachten bij enkele Oranje-internationals deze week. ,,Ik dacht dat het ging om een grap. De jongens meldden zich af op de groepsapp, eerst Sven Botman en daarna Joey Veerman. Pas bij het ontbijt merkte ik dat het echt waar was. Maar dan nog mogen we onze fouten niet zo laten afstraffen", zei hij na het duel met Frankrijk (4-0).
 2. FC Twente slaat grote slag met contractverlenging Van Wolfswinkel, Cerny, Smal én Hilgers
  1

  FC Twente slaat grote slag met contract­ver­len­ging Van Wolfswin­kel, Cerny, Smal én Hilgers

  FC Twente heeft Ricky van Wolfswinkel, Vaclav Cerny, Gijs Smal en Mees Hilgers langer aan zich gebonden. De club uit de eredivisie lichtte de optie in de aflopende contracten van deze vier basisspelers. Spits Van Wolfswinkel en de verdedigers Smal en Hilgers liggen nu ook voor volgend seizoen vast, Cerny zelfs voor de komende twee jaar. De Tsjech is de topscorer van FC Twente in de competitie met negen doelpunten.