De eerste Feyenoord-fans komen aan op het Schouwburgplein waarvandaan ze naar het Stadhuisplein gaan om op grote schermen de wedstrijd tegen Heracles kunnen volgen. De voetbalclub uit Rotterdam kan kampioen van de eredivisie worden.
Volledig scherm
De eerste Feyenoord-fans komen aan op het Schouwburgplein waarvandaan ze naar het Stadhuisplein gaan om op grote schermen de wedstrijd tegen Heracles kunnen volgen. De voetbalclub uit Rotterdam kan kampioen van de eredivisie worden. © ANP

Rotterdam zindert van de Coolsingel tot de Kuip

Het is nog twee uur voor de wedstrijd, als Lee Towers zijn eerste versie van 'You'll Never Walk Alone' al staat te zingen, op het AD Lezersfeest, vlakbij het Centraal Station.

  1. Cillessen wilde ‘goedkeuring’ Van Gaal voor transfer naar NEC: ‘Missen EK is nog een vervelend puntje’

    Cillessen wilde ‘goedkeu­ring’ Van Gaal voor transfer naar NEC: ‘Missen EK is nog een vervelend puntje’

    Doelman Jasper Cillessen kan zondag in de uitwedstrijd tegen FC Volendam zijn officiële rentree maken voor NEC. ,,Als de trainer het goed vindt, speel ik”, zei de 33-jarige Oranje-international bij zijn presentatie. Cillessen is nu officieel gepresenteerd in Nijmegen, nadat dat enkele keren was uitgesteld doordat het afronden van de laatste details met zijn oude club Valencia wat langer duurde.