Volledig scherm
Nicolai Jørgensen. © BSR Agency

Stam positief over snel herstel Jørgensen

Jaap Stam heeft goede hoop dat hij op redelijk korte termijn kan beschikken over Nicolai Jørgensen. De Deense spits is al vanaf het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen geblesseerd aan een knie. Inmiddels traint Jørgensen weer op het veld.

,,Het gaat goed met hem. Het feit dat hij op het veld bezig is, is al heel positief", zegt trainer Jaap Stam op de website van Feyenoord. ,,We bekijken van dag tot dag hoe zijn situatie er uitziet en wat we met hem kunnen gaan doen. Dat wil niet zeggen dat hij binnen een paar dagen kan spelen. Hij is nu bezig aan een individueel traject. Daarna moet hij in de groep gaan trainen en aan de groep gaan wennen. Dat vergt een bepaalde opbouw.”

Omdat naast Jørgensen ook Dylan Vente niet fit is, speelt Feyenoord de laatste twee wedstrijden met buitenspeler Steven Berghuis als centrale aanvaller.

Bekijk hieronder een fragment uit De Ochtend Show to Go

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.