Volledig scherm
Tom Egbers tijdens de uitzending van NOS Studio Voetbal. © ANP Kippa

Tom Egbers keert niet terug als presentator van Studio Voetbal

Tom Egbers zal niet terugkeren als presentator van Studio Voetbal. Het praatprogramma op zondagavond blijft in handen van Sjoerd van Ramshorst, die Egbers de voorbije periode wegens een hartinfarct verving.

Egbers, die opgroeide in Almelo, werkte de afgelopen tijd aan een geleidelijke rentree. Hij presenteerde al diverse sportjournaals. Zondag neemt Egbers voor het eerst ook weer de uitzending van 19.00 uur, met de samenvattingen uit de eredivisie, voor zijn rekening. Henry Schut presenteerde dat programma tijdens de afwezigheid van Egbers, die het om gezondheidsredenen te veel vindt om zondagavond twee programma’s te doen.

Egbers volgde in 2015 de naar Ziggo vertrokken Jack van Gelder op als presentator van Studio Voetbal.

  1. Berghuis, Linssen en Pleguezuelo blinken uit; onvoldoende voor Boadu en Stengs
    Cijfers speelronde 23

    Berghuis, Linssen en Pleguezue­lo blinken uit; onvoldoen­de voor Boadu en Stengs

    Steven Berghuis, Bryan Linssen en Julio Pleguezuelo zijn de spelers van het weekend. Pleguezuelo boekte gisteravond met FC Twente een fraaie zege op AZ en voelt zich als centrale verdediger steeds beter op zijn plaats. Hij kreeg een 8, net als Vitesse-topscorer Bryan Linssen en Feyenoord-captain Steven Berghuis. Zij waren vandaag belangrijk in de overwinningen op Heerenveen en PEC Zwolle.