Volledig scherm
© BSR Agency

Trainer Pusic: Ik ben enorm trots, maar we moesten van heel diep komen

FC Twente voetbalt volgend seizoen weer op het hoogste niveau in Nederland. De Enschedeërs stelden vanmiddag de titel in de Keuken Kampioen Divisie veilig. Het vervulde trainer Marino Pusic met trots. ,,Ik ben hier heel blij mee!”

Poll

FC Twente hoort in de eredivisie thuis

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
25341 stemmen

,,Dit is geweldig‘’, zei Pusic voor de camera van FOX Sports. ,,Ik ben enorm trots op deze jongens. Het is een fantastische prestatie en een fantastische ontlading, maar wat moesten we dit seizoen van heel diep komen. In het begin van het seizoen heb ik echt wel getwijfeld. na twee nederlagen op rij wist ik: we moeten uit een ander vaatje tappen, willen we dit nog omdraaien. Dat is gelukt. Na de winter hebben we gedomineerd en de titel meer dan verdiend.  Jammer van vandaag, maar deze 0-0 moest zo zijn. We zijn kampioen! Daar ging het om. Dit is cruciaal voor de ze mensen.” 

Of de Kroatische trainer volgend seizoen nog voor de groep staat, is nog maar de vraag. ,,Volgens mijn contract wel. Maar dat moet je aan de verantwoordelijken binnen de club vragen. Er wordt over gepraat. Ik hoor het wel. Vandaag vier ik feest. Wat morgen brengt, zien we dan wel.

Volledig scherm
Marino Pusic. © BSR Agency