Volledig scherm
David Nascimento © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Trainerswissel bij Eindhoven: Ernie Brandts vervangt David Nascimento

FC Eindhoven en David Nascimento hebben hun samenwerking per direct in goed overleg beëindigd. Ernie Brandts is zijn opvolger.

Deze uitkomst is het beste voor beide partijen aldus technisch manager Marc Scheepers. ,,Door een verschil in inzicht in het te volgen beleid hebben we deze keuze in overleg met David gemaakt.”

Nascimento werd in januari 2018 aangesteld bij FC Eindhoven, zijn eerste klus als hoofdtrainer. Onder zijn leiding eindigde FC Eindhoven afgelopen seizoen als 14de in de Keuken Kampioen Divisie.

Brandts werd in de zomer van 2018 aangesteld als assistent van Nascimento. In het verleden was de 63-jarige Brandts al actief als hoofdtrainer bij onder meer FC Volendam, NAC en FC Dordrecht.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.