Volledig scherm
Elftal van de week © AD

Twee uitblinkers in Elftal van de Week, opnieuw een plek voor Dresevic

De afstandsknal van Ibrahim Dresevic tegen Feyenoord levert sc Heerenveen niet alleen een punt op (1-1), maar hem persoonlijk opnieuw een plek in het elftal van de week. Hakim Ziyech dicteerde tegen FC Emmen en Calvin Stengs stal voor AZ de show tegen RKC Waalwijk. 

Het elftal van de week kent twee uitblinkers: Stengs en FC Twente-keeper Joël Drommel. Beiden kregen een 8 voor hun puike optreden afgelopen weekeinde. Heracles Almelo is met Ajax en FC Utrecht hofleverancier. Naast Mohammed Osman verdiende ook Heraclied Lennart Czyborra een plekje in dit elftal. 

Bij Ajax staat naast Ziyech ook Lisandro Martínez in het elftal van de week na de tweede speelronde. Namens FC Utrecht verwierven Sean Klaiber en Adam Maher hun plaats in dit team. Dan blijven nog twee plekken over, die zijn voor Halil Dervisoglu en Jay Roy Grot.

Volledig scherm
Speler van het jaar. © AD
  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.