Arbiter Richard Martens wordt wéér naar de kant geroepen.
Volledig scherm
Arbiter Richard Martens wordt wéér naar de kant geroepen. © Pro Shots / Stanley Gontha
FC Utrecht UTR
0
EINDE
0
FC Volendam VOL

VAR en arbitrage zitten ploeterend FC Utrecht dwars tegen FC Volendam

Woedende FC Utrecht-supporters, zondagmiddag, na afloop van het duel met FC Volendam. Drie keer ‘scoorde’ hun elftal, maar even zo vaak werd die treffer afgekeurd door scheidsrechter Richard Martens. Vandaar dat vooral de leidsman het moest ontgelden na de teleurstellende 0-0.

 1. Pierre van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbericht: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’
  PREMIUM

  Pierre van Hooijdonk kreeg excuusmail van dader racistisch haatbe­richt: ‘Maar als hij een vent is, komt hij naar me toe’

  Pierre van Hooijdonk heeft een excuusmail ontvangen van degene die een racistisch bericht over hem op Instagram heeft gepost. Die had hij naar SC Heerenveen gestuurd, die de mail bij de oud-voetballer heeft bezorgd. ,,Maar dat vind ik te makkelijk. Dit is mosterd na de maaltijd, en ook vanachter het toetsenbord. Als je een vent bent, stap dan in de auto en kom naar me toe.”
  Breda
 2. Conflict in vrouwenvoetbal drijft bondscoach Andries Jonker tot wanhoop: ‘Dit krijg je niet uitgelegd’

  Conflict in vrouwen­voet­bal drijft bondscoach Andries Jonker tot wanhoop: ‘Dit krijg je niet uitgelegd’

  Andries Jonker, bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, heeft geen idee met welke speelsters hij op 19 juni aan de voorbereiding op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland begint. Vier internationals komen sowieso later, van zeven speelsters weet hij überhaupt nog niet wanneer ze naar Zeist komen. Clubs uit grote voetballanden liggen dwars in het vrijgeven van speelsters. ,,De emoties lopen hoog op.”