Rai Vloet.
Volledig scherm
Rai Vloet. © Pro Shots / Stefan Koops

Veelbesproken Rai Vloet komt niet langer meer in actie voor Heracles: ‘Alle betrokkenen gebaat bij rust’

Rai Vloet maakt niet langer deel uit van de wedstrijdselectie van Heracles Almelo. De terugkeer van de 26-jarige middenvelder, die vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakte, zorgde voor zoveel ophef dat Vloet alleen nog meetraint.  

 1. Advocaat stond nabestaanden bij van dodelijk ongeluk dat Patrick Kluivert in 1995 veroorzaakte: ‘Ajax gooide de deur dicht, laat Heracles dat niet doen’
  PREMIUM

  Advocaat stond nabestaan­den bij van dodelijk ongeluk dat Patrick Kluivert in 1995 veroorzaak­te: ‘Ajax gooide de deur dicht, laat Heracles dat niet doen’

  De eerste keer dat de nabestaanden van het dodelijk slachtoffer van ex-voetballer Patrick Kluivert met hem werden geconfronteerd was dat ‘buitengewoon heftig’. Dat zegt de Rotterdamse letselschade advocaat Maarten Tromp. Die stond hen destijds bij. Zijn tip aan Heracles in de kwestie Rai Vloet: „Doe iets voor de familie.”
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.