Rai Vloet is dit seizoen succesvol bij Heracles. Hij maakte al 13 goals in de eredivisie en ook in het bekertoernooi vond hij het net.
Volledig scherm
PREMIUM
Rai Vloet is dit seizoen succesvol bij Heracles. Hij maakte al 13 goals in de eredivisie en ook in het bekertoernooi vond hij het net. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Vloet met Heracles even terug bij PSV: ‘Ik heb me vaak afgevraagd of ik niet gewoon een laatbloeier ben’

Als zijn dromen waren uitgekomen, had Rai Vloet al een paar jaar geschitterd bij PSV en een toptransfer gemaakt. Zondag komt hij als topscorer van Heracles Almelo en een van de gevaarlijkste aanvallers in de eredivisie naar het Philips Stadion. ,,Ik waardeer enorm wat ik nu heb en daar heb ik keihard voor gevochten. Zeven keer vallen, acht keer opstaan. Dat ben ik.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”