Als eerbetoon aan Abdelhak Nouri een spandoek in de arena voorafgaand aan het duel met OGC Nice.
Volledig scherm
PREMIUM
Als eerbetoon aan Abdelhak Nouri een spandoek in de arena voorafgaand aan het duel met OGC Nice. © Pim Ras

‘Voor Donny was het een absolute zekerheid dat Appie en hij het middenveld van Ajax zouden vormen’

VoorpublicatieKhalid Kasem schreef met medewerking van de familie een boek over Abdelhak Nouri, een sensationele voetballer en een schitterend mens in wording. Totdat op die ene julidag in 2017 alles misging. Een voorpublicatie.

  1. Van Dongen start actie voor anonieme homoseksuele voetballer: #YouCanCountOnMe

    Van Dongen start actie voor anonieme homoseksue­le voetballer: #YouCan­Coun­t­On­Me

    Oranje-international Merel van Dongen is vanavond een actie begonnen om de anonieme homoseksuele voetballer uit de Premier League te steunen. Die schreef onlangs een brief naar tabloid The Sun, waarin hij aangaf dagelijks te worstelen met de geheimhouding van zijn seksuele geaardheid. De voetbalwereld is niet klaar voor een openlijk homoseksuele speler, stelt hij. Met de hashtag #YouCanCountOnMe wil Van Dongen hem een hart onder de riem steken.
  2. Keuken Kampioen verlengt contract met eerste divisie voor onbepaalde tijd: ‘Positief signaal’

    Keuken Kampioen verlengt contract met eerste divisie voor onbepaalde tijd: ‘Positief signaal’

    Keuken Kampioen blijft voorlopig naamgever van de eerste divisie. Het bedrijf heeft het contract met de op een na hoogste voetbalklasse in Nederland voor onbepaalde tijd verlengd. ,,Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie”, laat algemeen directeur Marc Boele van coöperatie eerste divisie weten.