Het kantoorpersoneel van ADO Den Haag blijft als een hecht team achter de club staan. Uiterst links in de middelste rij staat Jesper van den Bosch. Tim Oosterheert is in die rij de derde van rechts.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kantoorpersoneel van ADO Den Haag blijft als een hecht team achter de club staan. Uiterst links in de middelste rij staat Jesper van den Bosch. Tim Oosterheert is in die rij de derde van rechts. © Laurens Lindhout

Ware clubliefde houdt ADO Den Haag overeind: ‘Maar misschien krijg ik straks geen salaris meer’

Zelfs als ADO Den Haag degradeert of aan de rand van de afrond bungelt, is er nog altijd een team dat gewoon doorbuffelt. Een team waar nooit voor gejuicht wordt en waar niemand ooit over praat of schrijft. De laatste mensen die het kantoor van de Haagse club draaiend houden, doen dat alleen uit clubliefde.  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.