Volledig scherm
Esther Schmidt is één van de finalisten voor de Freelancer of the Year Award

5 Twentenaren in finale Freelancer of het Year Awards

ENSCHEDE – Vijf Twentenaren zijn doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards. Inzet is de prijs voor de beste zzp'er van het jaar in verschillende categorieën. Uit meer dan 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale.

De Twentse finalisten zijn: Esther Schmidt (Enschede, reqruimen &, sales), Marleen Backhuijs (Enschede, training & coaching), Leoni Blokhuis (Oldenzaal, voetbalmakelaar/consultancy), Daniëlle Nijhuis (Enschede, coaching & training), Richard Grevelink (Neede Audio Integrate).

Pitchevent
In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers beoordelingen verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van de gemiddelde cijfers uit de eerste ronde heeft de jury een Top-10 zzp’ers en freelancers per categorie samengesteld. De honderd finalisten hebben tijdens het pitchevent in Utrecht hun bedrijf voor de camera gepresenteerd.

Publieksprijs
Er kan ook gestemd worden voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo.

facebook.com/freelanceroftheyear

poll

Al 251 doodgeboren Twentse kinderen ingeschreven

Al 251 doodgeboren Twentse kinderen ingeschreven

  • Goed dat politiek geluisterd heeft naar de burger (31%)
  • Moeilijke kwestie, maar ik zou het zelf niet zo snel doen (8%)
  • Als ouders hier troost in kunnen vinden, vind ik het prima (62%)
203 stemmen