Volledig scherm

Aandoenlijk: met 7 pups eerste prikje halen in Hengelo

HENGELO - Er komt nog heel wat bij kijken als je met zeven pups naar de dierenarts moet voor hun eerste prikje. Met een bench en een steekkarretje kom je heel ver.

De Hengelose Suzanne Bergen-Van Aalst draait er haar hand inmiddels niet meer voor om. Zij brengt zeven pups tegelijkertijd naar Dierenkliniek Beekzicht en raakt niet in de stress. Haar man komt met een originele oplossing: haar zeven Rhodesian Ridgeback- pups van 6 weken oud worden in een bench gezet, vervolgens wordt het geheel vastgeklikt op een steekkarretje en zo wandelt het hele gezelschap naar de dierenkliniek aan de Oldenzaalsestraat.

Relaxte pups
In de kliniek worden de dieren onderzocht door dierenarts Dieuwert Slager. „Ik zie niet vaak zulke relaxte pups. Ze lagen zo heerlijk ontspannen in de bench. Een voor een er uitgehaald, prikje en klaar.” De pups zijn alemaal kerngezond, voegt hij er aan toe. Beekzicht vond het bezoek zo leuk dat er een bericht op hun Facebookpagina werd geplaatst.

Puppentransport
Slager zegt dat hij niet eerder deze vorm van puppentransport heeft meegemaakt. „Er komen hier wel eens vaker mensen met meerdere pups. Dan wordt het hele gezin ingeschakeld en neemt een ieder twee pups op de arm. “Maar zo kan het natuurlijk ook.”

    ​

Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
© Suzanne Bergen

poll

'Almeloër met bijstandsuitkering moet onkruid wieden'

'Almeloër met bijstandsuitkering moet onkruid wieden'

  • Iemand met een bijstandsuitkering mag hier best iets voor doen (60%)
  • Tegenover arbeid hoort een minimumloon te staan (26%)
  • Denkt de gemeente echt dat dit mensen in de bijstand motiveert? (14%)
566 stemmen