Volledig scherm

Actie tegen hoog grondwater in Enschede in zicht

ENSCHEDE – Er bevinden zich nog grondwaterpompen in en rond Roombeek. Een aantal kunnen zonder al te veel problemen weer in werking worden gesteld. Maar het effect op natte en ondergelopen kelders en kruipruimten in de omgeving is over het algemeen beperkt, denkt de gemeente. Behalve rondom de Minister dr. De Visserstraat in Walhof-Roessingh. Daarom wordt overwogen enkele waterwinputten en pompen weer te gebruiken.

 1. Politiechef verdedigt optreden van agenten tijdens zwembadrel in Almen
  PREMIUM

  Politie­chef verdedigt optreden van agenten tijdens zwembadrel in Almen

  De plaatsvervangende politiechef in Oost Nederland, Pim Miltenburg, verdedigt het optreden van de politie in Almen en Zutphen van afgelopen zondag. Twee jongens werden na overlast bij het zwembad van Almen gearresteerd en dat escaleerde toen familie en vrienden verhaal kwamen halen bij het bureau in Zutphen. Agenten gebruikten wapenstokken en pepperspray. ,,Ze hebben beheerst en doortastend opgetreden.’’
 2. LIVE | Niemand besmet op tweede testdag Terschelling, grenzen Saba langer dicht
  Coronavirus

  LIVE | Niemand besmet op tweede testdag Terschel­ling, grenzen Saba langer dicht

  De tweede testdag op het eiland Terschelling heeft geen nieuwe coronagevallen aan het licht gebracht. Alle 169 monsters die zijn onderzocht, waren negatief. Dat heeft de Friese GGD bekendgemaakt. Verder zijn er 131 mensen die zaterdag de uitslag krijgen, omdat zij vrijdag pas in de loop van de middag waren getest. Acht jongeren die onlangs op de populaire camping Appelhof op Terschelling waren, bleken bij thuiskomst het coronavirus te hebben. In dit blog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Live Voetbal

home logo BarcelonaBAR
EINDE
2-8
FC Bayern MünchenFCB
away logo

Poll

Middelbare scholen in Twente gaan weer open: geen mondkapjes, wel 1,5 meter

Middelbare scholen in Twente gaan weer open: geen mondkapjes, wel 1,5 meter

 • Onverantwoord, dit gaat leiden tot nieuwe besmettingen (29%)
 • Maak de klassen kleiner, dan heb ik er alle vertrouwen in (21%)
 • Pubers en afstand houden? Knappe docent die dat lukt (50%)
732 stemmen