Volledig scherm
Buiten het cultuurcentrum is het weer tijd voor de maandelijkse Heerlijcke Markt © Erica Olthuis

Arie Slob en Ellen Nauta te gast bij Politiek in de Pol Diepenheim

DIEPENHEIM - Arie Slob, tegenwoordig directeur van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle, komt zondag in Diepenheim vertellen over zijn tijd als fractievoorzitter van de ChristenUnie. Burgemeester Ellen Nauta is de regionale gast tijdens deze volgende editie van de politieke talkshow Politiek in de Pol. 

Diepenheimer Hans Verbeek, voormalig politiek verslaggever voor BNR Nieuwsradio, legt de politici het vuur aan de schenen. Vaste columnist is Alexa Gratama uit Delden, werkzaam in de rechtspraak en publicist voor onder andere de Volkskrant. 

De bijeenkomst start om 17.00 uur in Herberg de Pol. Toegang kost 5 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen via de website van het cultuurcentrum. 

Heerlijcke Markt
Buiten bij Herberg de Pol is het zondag weer tijd voor De Heerlijcke Markt, die elke eerste zondag van de maand zorgt voor een gevarieerd aanbod aan ambachtelijke, creatieve en duurzame producten in het centrum van Diepenheim. Verder zijn de winkels en galeries geopend en is er muziek van De Reggestad Muzikanten. 

Volledig scherm
Arie Slob, tegenwoordig directeur van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle, komt in Diepenheim vertellen over zijn tijd als fractievoorzitter van de ChristenUnie © ANP Bart Maat

poll

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

  • Goede zet, recreanten gaan niet respectvol om met de natuur (70%)
  • Tevreden wandelaars worden dupe van frustratie van Frans (19%)
  • Frans maakte zichzelf ook schuldig aan illegaal crossen (11%)
1452 stemmen