Volledig scherm
© Lars Smook

Audio | Dialyse-afdeling MST Enschede wint optreden van Frank van Etten

ENSCHEDE - Volkszanger Frank van Etten geeft binnenkort een optreden in het MST. Hij gaat op de dialyse-afdeling zingen voor de patiënten die daar hun bloed laten dialyseren.

De zanger verlootte via zijn Facebook-pagina een meet en greet onder al zijn volgers. Medewerkster Karina Veld van het MST was een van de ruim 300 mensen die reageerden. Zij schreef dat er patiënten zijn die de zanger geweldig vinden, maar door hun ziektebeeld niet naar zijn optredens kunnen. De zanger koos deze inzending uiteindelijk als winnende. "We maken er een prachtige dag van", laat Van Etten weten op Facebook. "Normaal is een meet en greet alleen een handje schudden en een kus, maar ik kom voor alle mensen op de afdeling optreden."

Enschede FM sprak met Frank van Etten. Beluister het fragment hier.

Het MST noemt het een geweldig gebaar, zowel van de zanger als van de eigen medewerkster: "Zij is een prachtig voorbeeld van hoe het personeel van MST alles doet voor de patiënt", meldt een woordvoerder. "Van Etten kiest ook heel bewust voor juist die mensen die door ziekte niet zo gemakkelijk een concert kunnen bezoeken, veel respect voor deze artiest." De datum van het optreden in het MST moet nog worden bepaald.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

poll

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

Boer Frans sluit 'zijn' Lutterzand af

  • Goede zet, recreanten gaan niet respectvol om met de natuur (69%)
  • Tevreden wandelaars worden dupe van frustratie van Frans (18%)
  • Frans maakte zichzelf ook schuldig aan illegaal crossen (14%)
360 stemmen