Volledig scherm
Maarten Daalenoord en Rachel van Uden van Zuivelhoeve Winkel Enschede – Stadsveld direct na de prijsuitreiking op de Zuivelhoeve Boerderij in Twekkelo © Zuivelhoeve

Beste Zuivelhoeve-winkel van Nederland staat in Enschede

ENSCHEDE - De Zuivelhoeve-winkel in de wijk Stadsveld in Enschede is uitgeroepen tot de beste van Nederland. Maandagavond nam franchisenemer Maarten Daalenoord de prijs in ontvangst: een drie-daagse reis naar Frankrijk voor het hele team.

Met uitzonderlijk hoge scores op alle punten, zoals sfeer en uitstraling, maar ook de temperatuurlijsten van de koeling, hygiëne en administratie, werd de Enschedese vestiging uiteindelijk beoordeeld met een gemiddelde van 89,6 procent. Een nipte overwinning op de nummer twee: de winkel in Raalte kwam op 89,5 procent. Leeuwarden werd met een score van 88,7 procent derde.

'Onmeunig trots'
Maarten Daalenoord is blij met de prijs. “We zijn onmeunig trots dat we deze prijs mochten winnen. Daarom dinsdag gratis toetjes voor alle klanten… totdat het op is.”

Beoordeling
De beoordelingen van alle Zuivelhoeve-winkels vonden de afgelopen maanden in vier stappen plaats. Alle winkels werden eerst bezocht door een "mystery shopper". Daarna beoordeelde de retailjury alle winkels, tijdens een onaangekondigd vestigingsbezoek. De vakjury, bestaande uit Klaas Peters van King Nuts en Zuivelhoeve-eigenaresse Diane Roerink, en de klanten zelf velden het eindoordeel.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Poll

Twee jonge Twentenaren verlamd door lachgas

Twee jonge Twentenaren verlamd door lachgas

  • Ongelooflijk, lachgas moet per direct verboden worden (78%)
  • Zolang je met mate gebruikt, kan het geen kwaad (14%)
  • Begin eerst met een leeftijdsgrens voor het gebruik van lachgas (8%)
5631 stemmen