Volledig scherm

Britse en Australische rijders aan de leiding bij Military

ENSCHEDE - Na de eerste dag van Military Boekelo gaat de Britse Isabella Innes Ker met haar paard Carolyn aan de leiding. Donderdag was de eerste dag van de dressuur, waarbij 47 ruiters en amazones met hun paard de dressuurproef deden.

Ker heeft een totaal van 42.00 punten na de dressuur en heeft daarmee al een voorsprong van ruim elf punten op Tim Lips. Hij staat als beste Nederlander met zijn paard Keyflow op de 22e plek in het tussenklassement. Dat is één plaats hoger dan de titelverdedigster in het Nederlands Kampioenschap, Alice Naber-Lozeman met Coral Estate Harry Belafonte. In het klassement wordt koploper Ker gevolgd door de Australiër Paul Tapner met Bonza King of Rouges op twee en landgenoot Sam Griffiths staat met Beaurepaire Nemo op plek drie.

Dit weekend 
Vrijdag is de tweede dag van de dressuur waarbij opnieuw 47 combinaties in actie komen. Zaterdag is de crosscountry en zondag het afsluitende springparcours. TV Enschede FM doet er uitgebreid verslag van, overdag live op de radio en 's avonds een compilatie van de dag op televisie.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

poll

Westerstorm legt het leven lam in Twente en de Achterhoek

Westerstorm legt het leven lam in Twente en de Achterhoek

  • Ik heb me er niets van aangetrokken (14%)
  • Tijdens het hoogtepunt van de storm bleef ik binnen (19%)
  • Code rood was dit keer wel terecht (67%)
101 stemmen